VIHOR REIKI
KRANIOSAKRALNA TERAPIJA
(SVETLOSNA KOREKCIJA)

Vihor Reiki ili Božansko ispravljanje predstavlja Reiki stil koji prvenstveno omogućava ispravljanje kičmenog stuba, a efikasno rešava i sledeće tegobe: bolovi u kičmi, kičmena kila, problemi u oblasti kukova, bol u ramenima, bol u vratnom delu kičme, bolovi u kolenima, bolovi u rukama, laktovima, zglobovima i mišićima, teniski lakat, skolioza, išijas, artritis, spondiloartritis, osteoartiritis, osteoporoza, hipertenzija, migrena, sportske povrede, narušavanje ritma srca, astma, problemi s ravnotežom, zujanje u ušima, posledice saobraćajnih nesreća, sudara, fizičke i psihičke traume, deficit pažnje i koncentracije.

Ova energija se može kanalisati i kontaktno i na daljinu, uz potpuno iste efekte.

Kao dopunu Vihoru, imamo Kraniosakralnu Terapiju, koja ima slične efekte kao Vihor, s tim što se ova energija sprovodi kada spavamo. Udobno se smestimo u svoj krevet i zaspimo, a energija pojačava blagodeti Vihora i rešava probleme.

Enegije Vihora i Kraniosakralne Terapije deluju nezavisno jedna od druge, mogu da se rade odvojeno, ali zajedno se međusobno dopunjuju uz zajednični naziv Svetlosna Korekcija.